Over Ons

De geschiedenis van ons café

café de klimop sint maarten schagen

Het idee.

vanuit het hart

Café de Klimop is niet alleen de locatie waar je een borreltje drinkt of wat komt eten. Nee, het is meer. Het is de plek waar het dorp samenkomt.

Dat samenkomen zie je terug in de jaarlijkse feesten die worden georganiseerd. Of het nu de Sinterklaasintocht is, of het carnavalsfeest, ze hebben één ding gemeen, iedereen komt samen in de Klimop. We kunnen stellen dat café de Klimop het kloppend hart is van Sint Maarten.

Een Centrum

voor de bewoners

Het zijn de bewoners van Sint Maarten die het Café regelmatig bezoeken. Maar vanuit de omliggende dorpen is er ook veel belangstelling voor de vele activiteiten die hier worden georganiseerd.

Ook de bezoekers van het bungalowpark De Wielen weten de weg te vinden. Is het niet voor de snackbar, dan is het wel voor een drankje aan de bar. Café de Klimop is het centrum van deze regio.

Catering Café de Klimop Sint Maarten koud-buffet-01

Kwaliteit

Alles onder een dak

Het alles onder één dak concept is het sterke punt van Café de Klimop.

Of het nu voor een Vergadering, Workshop, Cursus, Verjaardagsfeest, Receptie, Reünie of Toneel is, we kunnen alles direct verzorgen. Van de koffie bij het ontvangst tot de drankjes tijdens het feest of de samenkomst.

Daarnaast kunnen we vanuit de ruime keuken snacks of kleine maaltijden verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ieder bedrijf of organisatie heeft een kloppend hart nodig. In het Café de Klimop in Sint Maarten is dit Mirjam Dijkstra. Deze dame is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Of het nu het inschenken is van uw drankje aan de bar, of het organiseren van de meest uiteenlopende feesten, Mirjam staat voor u klaar. Heeft u plannen om binnenkort een feest te organiseren, laat het Mirjam dan weten.
Mirjam Dijkstra
Bedrijfsleider